24 мар. 2024 г., 23:29

Денков призова ГЕРБ да крепи сглобката! 

  Поэзия » Юмористическая
384 0 3

"Бойко, крепи тая сглобка,
да нямам аз власт е хаос!
Потъна общата ни лодка,
тя вече си отиде на халос!
Вместо тебе да изчегъртам -
в паника за власт се увъртам!"

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??