24.03.2024 г., 23:29 ч.

Денков призова ГЕРБ да крепи сглобката! 

  Поезия » Хумористична
382 0 3

"Бойко, крепи тая сглобка,
да нямам аз власт е хаос!
Потъна общата ни лодка,
тя вече си отиде на халос!
Вместо тебе да изчегъртам -
в паника за власт се увъртам!"

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??