Позволи ми да те докосна -
утре няма да съм тук и да мечтая за теб.
Позволи ми в сърцето си да те нося,
макар далеч да си ти от мен.
Позволи ми да стоя наблизо
и да те слушам как говориш.
Днес за последно те виждам -
за истината да се бориш.
Моля те, позволи ми -
да се радвам на твоята усмивка.
За последно говори ми -
аз друго не искам.
Нека тръгнем заедно -
обещавам да скрия сълзите.
Позволи ми за последно -
след теб да повторя следите.
Да те прегърна ли - не знам,
ще се разсърдиш може би.
Позволи ми - ръката да ти стисна само -
приятели да останем аз и ти.
© Катя Бобойчева Все права защищены