12.01.2011 г., 23:26 ч.

Позволи ми 

  Поезия » Друга
811 0 2

Позволи ми да те докосна -

утре няма да съм тук и да мечтая за теб.

Позволи ми в сърцето си да те нося,

макар далеч да си ти от мен.

 

Позволи ми да стоя наблизо

и да те слушам как говориш.

Днес за последно те виждам -

за истината да се бориш.

 

Моля те, позволи ми -

да се радвам на твоята усмивка.

За последно говори ми -

аз друго не искам.

 

Нека тръгнем заедно -

обещавам да скрия сълзите.

Позволи ми за последно -

след теб да повторя следите.

 

Да те прегърна ли - не знам,

ще се разсърдиш може би.

Позволи ми - ръката да ти стисна само -

приятели да останем аз и ти.

 

© Катя Бобойчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??