16 июн. 2010 г., 00:02

Позволих си 

  Поэзия
685 0 3

                                                 Позволих си

                                      Позволих си - да сънувам,
                                       да зная що е обич, ала само
                                                       в съня.

                                      Позволих си - да полетя
                                            над облаците, но
                                      към земята фатално днес
                                                  бързо падам...

                                      Позволих си – днес да мога
                                              да те забравя, но
                                              себе си залъгвам.

                                      Не мога и не искам в
                                     спомени да те забравя.

                                      Не мога и не искам
                                           прегради пред
                                   сърцето си да поставям...

© Ноно Якимов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??