Позволих си
Позволих си - да сънувам,
да зная що е обич, ала само
в съня.
Позволих си - да полетя
над облаците, но
към земята фатално днес
бързо падам...
Позволих си – днес да мога
да те забравя, но
себе си залъгвам.
Не мога и не искам в
спомени да те забравя.
Не мога и не искам
прегради пред
сърцето си да поставям...
© Ноно Якимов Всички права запазени