Светът ми изглежда огромен
(той целият с мрак е постлан),
обвит е от дяволска пепел,
окъпан е в истински гняв.
Вселената, странно защо ли,
е просто прашинка за мен,
прашинка,
обвита от тайни,
по-ясни
за мене
от ден...
© Андрей Андреев Все права защищены