Sep 5, 2017, 10:00 AM

Прашинка 

  Poetry » Phylosophy, Other
369 0 2

Светът ми изглежда огромен

(той целият с мрак е постлан),

обвит е от дяволска пепел,

окъпан е в истински гняв.

 

Вселената, странно защо ли,

е просто прашинка за мен,

                     прашинка,

     обвита от тайни,

             по-ясни

      за мене

от ден...

 

© Андрей Андреев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??