Зная че съм прав, абсолютно прав,
но нали съм женен и трябва да греша,
проблемът отшумява щото съм мъж корав,
на развод някога може да се реша.
Че съм прав жена ми да признае, не,
свикнах прав да бъда и да си мълча,
5 ml водка пийнем и сме свине,
чували ни до третата улица чак.
Прав съм но не мога да взема думата,
взимам я ала е всеки път щом съм с вас,
от нерви на колата спука гумите,
не я ремонтирах и съм виновен аз.
Прав бях за резултата от мача, мълчах,
тя каза че е бил победеният отбор,
за баскетболния също много прав бях,
ама отново бях си подложен на терор.
Водещият на предаването – сменен,
но жена ми каза че е същият,
заради некадърност той бил е уволнен,
каза че от две седмици е с грип, повръща.
Съседката преди месеци се изруси,
през зъби тя твърди че с черна е коса,
също прави къдрави своите коси,
с права е според моята и заблестя.
Няма що да питаш брато какво е, как,
долетя гълъб, няма, не противореча,
прав съм, всичко зная, ето прав съм пак,
прав съм бате, напълно прав съм но мълча.
09.02.20