13.02.2020 г., 0:00 ч.

Прав съм но мълча 

  Поезия » Хумористична
578 0 0

 

                                        Зная че съм прав, абсолютно прав,

                                        но нали съм женен и трябва да греша,

                                        проблемът отшумява щото съм мъж корав,

                                        на развод някога може да се реша.

 

                                        Че съм прав жена ми да признае, не,

                                        свикнах прав да бъда и да си мълча,

                                        5 ml водка пийнем и сме свине,

                                        чували ни до третата улица чак.

 

                                        Прав съм но не мога да взема думата,

                                        взимам я ала е всеки път щом съм с вас,

                                        от нерви на колата спука гумите,

                                        не я ремонтирах и съм виновен аз. 

 

                                        Прав бях за резултата от мача, мълчах,

                                        тя каза че е бил победеният отбор,

                                        за баскетболния също много прав бях,

                                        ама отново бях си подложен на терор.

 

                                        Водещият на предаването – сменен,

                                        но жена ми каза че е същият,

                                        заради некадърност той бил е уволнен,

                                        каза че от две седмици е с грип, повръща.

 

                                        Съседката преди месеци се изруси,

                                        през зъби тя твърди че с черна е коса,   

                                        също прави къдрави своите коси,

                                        с права е според моята и заблестя.

 

                                        Няма що да питаш брато какво е, как,

                                        долетя гълъб, няма, не противореча,

                                        прав съм, всичко зная, ето прав съм пак,

                                        прав съм бате, напълно прав съм но мълча.

 

                                        09.02.20   

                                

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??