24 июл. 2016 г., 01:29  

правят любов 

  Поэзия » Любовная, Эротическая
806 2 7

правят любов

 

целувка в целувки

палав поглед

любовно дихание

нетърпеливо очакване

 

постепено творящо

вървят по тайна пътечка

небе сътворено от рози

земя потънала във водопади

 

танцът ги завладява

поканата за рая

в огъня на ада

където деня се слива с нощта

 

природата с чувствата

където сезоните познават вечността

лудостта на добротата

болката която ражда живота

 

и лекува всяка друга

защо е любов

защото е смисъла

в обичта на всеки миг

 

вратата се отваря

и им се усмихва

блестящи очите им

рисуващи безброй светове

 

треперят ръцете им

перото очертаващо ласките

превръщащи се в музика

 

тупти сърцето им

в душата

проглеждащо отвъд нещата

бяло сияние

което ги прегръща в обятията си

 

в щастието борещо се

да живее, да пречиства душата

побеждаващо болката

прераждайки се в любов

 

 

 

© Лили Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??