правят любов
целувка в целувки
палав поглед
любовно дихание
нетърпеливо очакване
постепено творящо
вървят по тайна пътечка
небе сътворено от рози
земя потънала във водопади
танцът ги завладява
поканата за рая
в огъня на ада
където деня се слива с нощта
природата с чувствата
където сезоните познават вечността
лудостта на добротата
болката която ражда живота
и лекува всяка друга
защо е любов
защото е смисъла
в обичта на всеки миг
вратата се отваря
и им се усмихва
блестящи очите им
рисуващи безброй светове
треперят ръцете им
перото очертаващо ласките
превръщащи се в музика
тупти сърцето им
в душата
проглеждащо отвъд нещата
бяло сияние
което ги прегръща в обятията си
в щастието борещо се
да живее, да пречиства душата
побеждаващо болката
прераждайки се в любов
© Лили Вълчева All rights reserved.