14 февр. 2024 г., 21:54

Празен ден 

  Поэзия
152 0 6

Отново четринайсти февруари
е празникът, наречен ми без теб.
И вътре в мен отново нещо пари -
едно сърце, обгърнато от лед.
Кокичета подали са главички
от преспи сняг. И вкопчени в пакет.
Подаръци получили са всички - 
сърца, мечета или пък букет...
А само аз самотна го посрещам,
защото няма те във този ден.
И чакам чудо или друго нещо
да възкреси библейското у мен.
Но липсваш ми. Като вода изтича
денят за влюбените отреден.
И никой не призна, че ме обича...
Денят приключи. Като всеки ден.

© Елия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??