Върви,а няма никаква представа:
коя е,на къде и за какво.
От часове върви,
дори не иска и да знае,
защото всичко е било.
Тя бяга от живота и не хае
за другите и тяхната любов.
Тя бяга от живота,
знае
-не всичко е любов.
Да се върне ?.
Къде?!
Когато няма никой
и няма на къде.......
Билетът и е с празно място гара.
Животът, препълнено гише.
Таблото сочи само заминават,
очите и крещят къде...
И влакът тръгва,
всички заминават.
На гарата единствено остава,
едно дете със празен поглед
и пълна шепичка мечти.
© Киара Все права защищены
тук и сега,
благодаря ви приятели
за думите,с които стоплихте душата ми!