Празник е...
Днес е празник на онова чувство,
което в своите шепи носи света,
което ни ражда сега и отново,
което живота превръща в мечта...
Празник е, ликува душата
без болка, без самота...
Празник е, а аз не зная самата
с какви думи да опиша това...
Празник е на онова чувство:
На полет, осеян с цветя...
На топлината от нежна прегръдка...
На копнежа от цяла душа...
На допира на устни в целувка...
На чувствена нежност...
На ласките...
На страстта на две тела...
На първия сутрешен образ...
На огъня през нощта...
На общото при различните...
На младите първата тръпка...
На доверие без страх от старостта...
На мига откраднат...
На нова мечта...
На пълното щастие...
На ЛЮБОВТА!
Честит Празник!
© Златина Манолова Все права защищены