11 мар. 2008 г., 15:24

Празният лист 

  Поэзия » Другая
775 0 3
Празният лист ме гледа отсреща -
                                              последен мой другар,
уви, и днес не мога да му кажа нищо вечно,
което да остане и след мен.
Подбирам подходящи думи,
          ала празни си остават редовете;
сякаш не само устните,
но и душата онемяла е...

© Елица Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??