Mar 11, 2008, 3:24 PM

Празният лист 

  Poetry » Other
774 0 3
Празният лист ме гледа отсреща -
                                              последен мой другар,
уви, и днес не мога да му кажа нищо вечно,
което да остане и след мен.
Подбирам подходящи думи,
          ала празни си остават редовете;
сякаш не само устните,
но и душата онемяла е...

© Елица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??