27 окт. 2012 г., 14:41

Празнота 

  Поэзия » Другая
506 0 0

 

Дванадесетият час.

Опънати нервни струни, давещи се в море от тишина.

Равнодушна.

А колко неизречени думи, нетърпеливо пазени за някога „сега”.

Впила тежък поглед

в гибелните глъбини на здрача, отпиваше коктейл „Горчивина”.

Припозната, загледана

в лицето на есента, опознала най-тежкото чувство – на празнота.

Единствена.

Тя бе там отново за нея, нейната най-вярна приятелка -

до болка познатата Самота.

© Стефани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??