15 нояб. 2023 г., 06:34

"Прецакан" 

  Поэзия
108 0 3

 

Не ми говори за любови!
Колко си любил
и колко разлюбил!
Не искам да зная!
Не е в моят живот
и не зная...
защо ли си мислиш,
че това ми е важно...
Колко женски сърца,
си закачил на колана
Колко, жертва, са паднали
на твойта измама...
Плавна походка,
Гъвкава стъпка,

стройна снага,

стойка на хрътка...
Хубавец си - в това няма лъжа и измама!
Ала хубоста...е до време ,
мили ми "братко"!
А нрава...остава!
Ако е долен...измамен...
За нищо не ставаш!
И в крайна сметка...
само Ти,

сам от себе си,
"прецакан" оставаш!...
Valentina Mitova
10/11/2023

© Valentina Mitova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??