20 нояб. 2010 г., 00:08

Пред портите на Рая 

  Поэзия » Любовная
1046 0 27

 

Погледни ме в очите.

Виж гримът ми е нов.

... а сега целуни ме,

моя свидна любов.

Не събуждай зората,

нека още поспи.

Нека в края на лятото

да останем сами.

Да постелим на плажа

онзи пясъчен шал...

Да запалим звездите

(всеки би завидял)

да не мислим за края -

виж как светят за нас,

в тази китна омая

да се слеем в екстаз,

че от Рая дели ни

само миг, само стон,

само тиха въздишка и...

...

стена от бетон...

 

 

 

© Анета Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??