Срещнах те случайно
и ти бе малко студен,
случи се необичайно,
повтори се на другия ден.
Ти ме целуна страстно,
а аз те прегърнах,
мислех, че е опасно,
но живота си върнах.
Усетихме нещо различно,
не е това любовта,
колкото и да е неприлично,
аз сега ти шептя:
Преди тази раздяла нека пак да опитаме,
само двама без капка вина,
отново пътя си в един да преплитаме
аз съм твоя, а ти моя съдба.
© Катенцето Все права защищены