27.03.2009 г., 19:29 ч.

Пред раздяла 

  Поезия » Любовна
489 0 0

Срещнах те случайно

и ти бе малко студен,

случи се  необичайно,

повтори се на другия ден.

 

Ти ме целуна страстно,

а аз те прегърнах,

мислех, че е опасно,

но живота си върнах.

 

Усетихме нещо различно,

не е това любовта,

колкото и да е неприлично,

аз сега ти шептя:

 

Преди тази раздяла нека пак да опитаме,

само двама без капка вина,

отново пътя си в един да преплитаме

аз съм твоя, а ти моя съдба.

 

 

 

© Катенцето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??