Пред силните глава не скланям.
Живея за едната чест.
Деня посрещам с поздрав ранен
и с вяра в утрешното днес.
Предателства не ме сломиха -
учтиво съм на Ви със тях.
И давя болката в усмивка,
в сълзите грее слънчев смях.
А римите във мен се леят...
Най-истинска се чувствам там.
Затуй до сетен дъх ще пея
и щедро ще ви се раздам.
© Вилдан Сефер Все права защищены