24 авг. 2012 г., 10:03

Пред училищния праг 

  Поэзия
471 0 0

ПРЕД УЧИЛИЩНИЯ ПРАГ

Времето минава -

училището пак

посреща ни пред

познатия праг...

 

Всичко осеяно

радва се вън -

трепнем да чуем

първия звън!

 

И вече голяма -

гордея се аз,

но пак влизам с мама,

макар в шести клас.

Времето минава -

училището пак

посреща ни пред

познатия праг...

 

 

 

© Ралица Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??