ПРЕД УЧИЛИЩНИЯ ПРАГ
Времето минава -
училището пак
посреща ни пред
познатия праг...
Всичко осеяно
радва се вън -
трепнем да чуем
първия звън!
И вече голяма -
гордея се аз,
но пак влизам с мама,
макар в шести клас.
Времето минава -
училището пак
посреща ни пред
познатия праг...
© Ралица Костова Всички права запазени