Aug 24, 2012, 10:03 AM

Пред училищния праг 

  Poetry
470 0 0

ПРЕД УЧИЛИЩНИЯ ПРАГ

Времето минава -

училището пак

посреща ни пред

познатия праг...

 

Всичко осеяно

радва се вън -

трепнем да чуем

първия звън!

 

И вече голяма -

гордея се аз,

но пак влизам с мама,

макар в шести клас.

Времето минава -

училището пак

посреща ни пред

познатия праг...

 

 

 

© Ралица Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??