28 окт. 2018 г., 11:30

Пред устоялите: Поклон! 

  Поэзия » Другая
730 10 21

Ръката люлка не люляла,
отпуска се - прекършен клон.
Предчувствието за раздяла,
звънчета, шутовски поклон.

 

Душата странно черно-бяла,
въздига плътското- на трон.
И прошката е закъсняла.
Пред устоялите: Поклон!

 

Без бой сърцето се предава.
И непростимото простих.
След воин нищо не остава,
а след поет - сълза и стих.

© Надежда Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??