5 апр. 2023 г., 21:09

Предателства 

  Поэзия » Любовная
174 1 1

 

 

Душата ми е уморена!

...от преструвки...

То тялото отдавна не боли!

От неслучили се, влюбени въздишки,

от случили се, парещи лъжи!

 

Сърцето ми е уморено!

...от обичане...

То тялото отдавна не боли!

От случили се удари под кръста,

от неслучили се, влюбени мечти!

 

Очите ми са уморени!

...от изплакване...

То тялото отдавна не боли!

Очите ми пресъхнаха, по дяволите!

И само нощем ме предават...

...и сълзят...

© Диана Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??