Apr 5, 2023, 9:09 PM

Предателства 

  Poetry » Love
175 1 1

 

 

Душата ми е уморена!

...от преструвки...

То тялото отдавна не боли!

От неслучили се, влюбени въздишки,

от случили се, парещи лъжи!

 

Сърцето ми е уморено!

...от обичане...

То тялото отдавна не боли!

От случили се удари под кръста,

от неслучили се, влюбени мечти!

 

Очите ми са уморени!

...от изплакване...

То тялото отдавна не боли!

Очите ми пресъхнаха, по дяволите!

И само нощем ме предават...

...и сълзят...

© Диана Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??