27 авг. 2009 г., 21:54

Предателство 

  Поэзия » Другая
615 0 3

Натъжена сядам отново да пиша,

да изстрадам душата във стих.

Много болка във нея съм скрила,

в думите търся така нужния лек.

 

Толкоз злоба не знаех, че има,

розов беше светът ми красив.

В близки хора вярно се вричах,

но забиха дълбоко ножа във мен.

 

Ще изплача сълзите, които напират

и ще тръгна отново в мечти,

с тежки  думи сега аз  ги вричам

да намерят спасение в злобата те!

© Весела Йотова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??