Допуснеш ли грешка в живота,
стъпиш ли криво в страни,
нараняваш ти до болка
своите приятели и близки дори.
Една малка грешка направена,
губиш доверието на твоите приятели.
Искаш ли прошка от тях? Искаш, нали?
Но твоята грешка от тях не ще бъде забравена.
Със силна обич се опитваш при теб да ги върнеш,
но те продължават да ти обръщат гръб.
Искаш отново нежно да ги прегърнеш,
късно е вече, за теб те не скърбят.
Една дума отвори рана в душата на приятеля,
рана, която не ще зарастне скоро.
А ти в неговите очи от сега си предателя,
който не ще иска да види отново.
© Поли Христова Все права защищены