2 мар. 2021 г., 19:42

Предчувствие за пролет 

  Поэзия
192 1 6

Една безкрайна утрин, огледална

и чувствата накацали в снега,

и погледът на зимата – прощален,

преди да срещне пролетна дъга.

 

Събуждам се, сърцето ми е чисто,

денят  пораства – слънчев, син летеж,

душата пише всеодайно листа

на скреж, примесен с пролетен копнеж.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??