2.03.2021 г., 19:42 ч.

Предчувствие за пролет 

  Поезия
255 1 6

Една безкрайна утрин, огледална

и чувствата накацали в снега,

и погледът на зимата – прощален,

преди да срещне пролетна дъга.

 

Събуждам се, сърцето ми е чисто,

денят  пораства – слънчев, син летеж,

душата пише всеодайно листа

на скреж, примесен с пролетен копнеж.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??