17 июн. 2009 г., 20:26

Предел / Последно сбогом/ 

  Поэзия
563 0 13

Към душата на татко

 

Смъртта не е раздяла,

а предел,

след който има още

без да знаем...

Не си отиде.

Господ те е взел

при Себе Си

и ти ще Го познаеш.

 

Не ни мисли!

Ще дойдем някой ден.

Отново ще сме заедно.

Навеки.

Не лек живот ти беше отреден,

ала оттук нататък ще е леко.

 

А ние ще те помним

със любов

и образът ти в нас ще бъде светъл.

 

Сега си там,

където Господ Бог

ще ти дари,

каквото

е предрекъл!

 

© Руми Бакърджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??