Преди да дойдеш при мен завинаги
и да получиш
устните ми и душата ми,
преди да скъсаш станиола на мечтите ми
и да ги превърнеш
в ежедневие,
преди да изтръгнеш облаците от ръцете ми
и да ме поставиш здраво на пода,
преди да ме направиш толкова щастлива,
колкото ти би искал да бъда,
преди „ти” да станеш „аз”
и „аз” да стана „ти”,
моля те,
заличи от сънищата ми
страната на птиците.
Тогава само
ще можеш да дойдеш при мен
завинаги.
© Росица Все права защищены
Е, по-чакани са стиховете ти