Nov 24, 2010, 2:03 PM

Преди 

  Poetry » Other
514 0 7


Преди да дойдеш при мен завинаги

и да получиш

устните ми и душата ми,

преди да скъсаш станиола на мечтите ми

и да ги превърнеш

в ежедневие,

преди да изтръгнеш облаците от ръцете ми

и да ме поставиш здраво на пода,

преди да ме направиш толкова щастлива,

колкото ти би искал да бъда,

преди „ти” да станеш „аз”

и „аз” да стана „ти”,

моля те,

заличи от сънищата ми

страната на птиците.

Тогава само

ще можеш да дойдеш при мен

завинаги.

© Росица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??