20 окт. 2023 г., 11:14

Преди края 

  Поэзия
187 3 2

А когато чуете за войни и за военни слухове, не се смущавайте; това трябва да стане; но това не е свършекът.

                                                                                  Евангелие според Марк 13 глава стих 7

 

Започнат ли гръмовно бури да връхлитат,

знам, Ти Си твърде близо до вратата.

Словата Твои помня и страхът отлита,

стопен и покорен от Светлината.

 

И моля се сърцето ми със вярата да диша,

докрай да бъда вярна, без да Те предам.

И как копнея тези стихове, които пиша

отново да напомнят – с Исус никой не е сам.

 

И погледът ми не е вече в идващия трясък,

а будна повече от всякога внимавам.

Пред мен разпънат и възкръснал в блясък

Си Ти – Единствения, Който побеждава.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??