12 нояб. 2013 г., 20:02  

Преди сън 

  Поэзия » Другая
772 0 5

Мислите ми са моливи -

пишат грозно по стената,

нека да ми нарисуват сили

ръката си да сложа на вратата

и смело дръжката да бутна,

пръстите ми се увиват зная,

дали в ръцете ми ще рухне

или пантите ще я държат до края

 

Върху света опитах се да легна

и с чудесата му да се завия,

от звезди възглавница да стегна,

очите си забравих да измия,

а тъжните комини ще ми шепнат

как горят във техните камини

сажди от нелепа нежност,

да заспя без тебе- Моля , помогни ми !!

 

 

© Радост Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??