1 апр. 2021 г., 18:40

Предизвикване 

  Поэзия » Юмористическая
551 1 2

 

Излъжи ме, излъжи,
с мили думички любими.
Разума ми завържи
и повтаряй мойто име.

 

Излъжи ме, че от мен,
няма друга по-красива,
че си влюбен, победен 
и без мене ти е сиво.

 

Излъжи, че досега,
само мене си обичал.
Че съм смях, звезди, дъга, 
само твоето момиче.

 

Ще повярвам - няма как ...
Ти умееш да си мил...
Датата ми дава знак.
Днес е ПЪРВИ. И АПРИЛ. 

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??