26 янв. 2017 г., 07:53

Предплата 

  Поэзия
997 1 11

Броят се пилците на есен,

приятелите- всеки ден!

Със тях животът ти е песен,

без тях е мрачен и студен!

 

Но как да ги намериш, братко,

как да купиш им сърцата?

Казано съвсем накратко:

Доброто в теб да е предплата!

© Исмаил Али Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Кюлче Приятелство »

15 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??