Jan 26, 2017, 7:53 AM

Предплата 

  Poetry
996 1 11

Броят се пилците на есен,

приятелите- всеки ден!

Със тях животът ти е песен,

без тях е мрачен и студен!

 

Но как да ги намериш, братко,

как да купиш им сърцата?

Казано съвсем накратко:

Доброто в теб да е предплата!

© Исмаил Али All rights reserved.

The work is a contestant:

Кюлче Приятелство »

15 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??