26.01.2017 г., 7:53 ч.

Предплата 

  Поезия
993 1 11

Броят се пилците на есен,

приятелите- всеки ден!

Със тях животът ти е песен,

без тях е мрачен и студен!

 

Но как да ги намериш, братко,

как да купиш им сърцата?

Казано съвсем накратко:

Доброто в теб да е предплата!

© Исмаил Али Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Кюлче Приятелство »

15 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??