30 апр. 2023 г., 10:39

Предположение 

  Поэзия » Философская
587 2 6

Навярно в някой прероден живот

ще си говорим и телепатично

и с кодове, но в този сме на ход

да изразим душата поетично.

 

Да леем думите след мисълта,

емоцията ни да е красива,

макар и със петте си сетива

да отбелязваме, че днес сме живи.

 

Какви ще бъдем, Господ ще реши,

но тук светът е толкова прекрасен,

ако безумие не го руши,

защото дадено ни е на заем.

 

 

Аделина Колева

© Аделина Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??