23 дек. 2007 г., 13:33

Предпразнично 

  Поэзия » Философская
449 0 2
Предпразнично

Пробляскват коледни гирлянди,
елхата грее подредена
и радост сърца ще погали,
в Коледната нощ свещена.

Ех, ожида радост душата,
да станат чедата по-добри
и нека Вярата ни свята
оставя с делата следи!

За радост сърца отворете,
нека дочакаме чисти дни,
с добродетели святи
се раждат желани бъднини!

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??