Dec 23, 2007, 1:33 PM

Предпразнично 

  Poetry » Phylosophy
456 0 2
Предпразнично

Пробляскват коледни гирлянди,
елхата грее подредена
и радост сърца ще погали,
в Коледната нощ свещена.

Ех, ожида радост душата,
да станат чедата по-добри
и нека Вярата ни свята
оставя с делата следи!

За радост сърца отворете,
нека дочакаме чисти дни,
с добродетели святи
се раждат желани бъднини!

© Елена Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??