2 сент. 2014 г., 07:44

Предупреждение 

  Поэзия » Философская
305 0 0

Болест нова има днес -

страшна е зараза,

не пропуска тя адрес

и не пита - може ли да вляза?

 

Народа тихо покосява

и падат жертвите завчас,

нивга се не уморява

и пълзи по целия атлас.

 

Но вий се хора не плашете

тази болест не боли,

ако пък случайно ù се отдадете -

най-много да ви умори...

 

Ходи тя по бедния, не пропуска и богатия

и нарича се таз нова чума, простичко - АПАТИЯ.

© Анонимен Анонимник Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??