5 февр. 2013 г., 19:48

Преглъщам 

  Поэзия
471 0 2

Каквото съм ти дала, 
си остава
на дъното на миналото 
кладенец.
От който твърдо искам да избягам...
загърбвайки 
и грешки, 
и предателства. 
Но всичко, дето искаш, бих ти дала.
От себе си невидимо откъсвайки.
И само да помолиш,
ще те пазя
в небето си най-вътрешно и слънчево.
Но знаеш. Че не зная да играя
със сенките,
които те окаждат и...
с решетките 

на бежовата стая,
ни с воплите, миришещи на нар и мед.
Ах... още по въздишка или драма;
и допир мек, 

целувка до разтапяне!
Каквото съм ти далам си остава,
но искам лек.
Преглъщам и отказвам ти.

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??