22 авг. 2008 г., 10:57

Прегръдка 

  Поэзия » Любовная
1115 0 25

Ръка подай! Но не една. А двете!
И в силния им обръч приюти ме!
Гърбът ти да прогони с ветровете
страха от приближаващата зима.


Стопи с усмивка болката, родена
от нежност, разпилявана напусто.
Не се заключвай! А повярвай в мене!
В магията на топлите ми устни.


Не си отивай, без да си докоснал
загадката на моята природа.
Аз мога много дълго да те нося
в сърцето си. И пак да си свободен!


Но...
стъпвай тихо. Толкова е крехка
възкръсналата жажда за интимност!
Хвърли на пода старите си дрехи!
Не казвай нищо. Просто - прегърни ме!


© Бианка Габровска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??