7 июн. 2022 г., 00:08  

Лятна прегръдка 

  Поэзия » Любовная
226 3 6

Ти си моето старо момиче

и обичам с теб да си мълча,

няма нужда да бъда логичен,

да се моля и преинача.

Знаеш, бил съм и луд, и неверен,

боледувах за чуждата плът.

Не смени пасианса си черен,

съумя да не минеш отвъд.

Подаряваш ми изгрев след залез,

кули вдигам и с яд ги руша.

Приласкаваш ми нрава батален,

в буйните ти коси се теша. 

Победих половината свят, но

пожелах да прегърна небе.

Отпусни се в прегръдката лятна,

писаното да ни понесе.

 

 

 

 

 

© СК Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??