28 янв. 2021 г., 16:05

Прегръдка нежна 

  Поэзия » Любовная
214 0 0

Искам аз поне за миг да докосна твоето сърце.
Да го развълнувам, мила, 
че да искаш времето за нас да спре.
Да ти покажа, мила моя, 
колко обич пазя аз във моето сърце.
Искрена и чиста и то на теб ще я даде.
Искам да те гушна аз в обятията си нежни.
Да почувстваш, мила, топлината на моето сърце.
С милувка нежна аз ще те погаля 
и за миг ще искаш времето за нас да спре.
Най-значимото за мен си ти, 
защото си момичето на моите мечти.
За мен си онзи блян, 
който аз представях си годините наред, 
и ти обещавам, мило, 
че ще те обичам аз безумно занапред.

© Борислав Александров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??